Magyarország legújabb projektalapú üzleti klubja a digitális oktatási és edtech szektor szereplőinek

Az EdTech Koalícióról

A klub jellegű koalíciót azért alapítottuk, hogy összekapcsoljuk a hazai és nemzetközi digitális oktatási szektor szereplőit, valamint hogy segítsük az oktatástechnológia elterjedését, ezzel hozzájárulva a hatékonyabb tanulás és tanítás elősegítéséhez.

Milyen előnyökkel jár a tagság?

Naprakész információk

Folyamatosan figyeljük mind a magyarországi, mind az európai uniós pályázati lehetőségeket, rendszeresen tájékoztatást nyújtunk az oktatástechnológiai termékek és szolgáltatások legfrissebb trendjeivel, technikai és szabványosítási elvárásaival kapcsolatban.

Kapcsolati háló bővítése

A koalíció tagjaként kapcsolódási lehetőséget biztosítunk egyetemek, iskolák, az oktatástechnológia területén elérhető legkiválóbb szakemberek, szakértők és az oktatástechnológiai cégek vezetői felé.

Nemzetközi kapcsolatok

Részvételi lehetőséget biztosítunk nemzetközi konferenciákon és szakmai eseményeken. Információt, beszámolókat nyújtunk a nemzetközi edtech ökoszisztéma eseményeiről. A European EdTech Alliance, Global Alliance for Technology in Education tagjaként nemzetközi kapcsolódást és érdekképviselet biztosítunk a tagoknak.

Közös lobby tevékenység

A Koalíció tagjai egységes állásponttal lépnek fel a hazai digitális oktatási piac előmozdítása érdekében, együttműködve a fejlődés és hatékonyság érdekében.

Szakmai fejlődés

Tagjaink az üzleti kapcsolatok építése mellett a kéthavonta megrendezett személyes találkozók alkalmával projekt alapú munkacsoportokban fejleszthetik tovább szakértelmüket.

Külföldi piacra lépés

A Koalíció tagjainak lehetőséget biztosítunk a külföldi konferenciákon való részvételre, emellett termék és szolgáltatásfejlesztési tanácsadást, piackutatás megszervezését, valamint a célpiacokra való belépéshez szükséges nemzetközi kapcsolatokat kínálunk.

Csatlakozz az EdTech Koalícióhoz és tapasztald meg, hogy milyen az, ha az oktatástechnológiai szektor legjobbjaival vagy egy csapatban!

Hogyan csatlakozhatsz?

Limitált ideig díjmentesen csatlakozhatsz a Koalíció Klub alapító tagjaihoz. Tartozz egy erős és
független közösségbe, várunk tagjaink között!

Felkeltettük az érdeklődésed, szívesen csatlakoznál hozzánk?

Töltsd ki az alábbi adatokat és rövidesen felvesszük veled a kapcsolatot!